divendres, 1 de febrer de 2013

La vuelta al mundo {historias en mi cama}

Darrerament tinc més ganes de fer fotografia exterior que interior, tot i que no disposo de totes les oportunitats que voldria. L’hivern convida a estar dins de casa, abrigar-se del fred, però les poques hores de llum diürna que em queden després de la jornada laboral m’obren aquestes ànsies de sortir a fora, agafar la càmera i capturar tot allò que fa un temps era imperceptible als meus ulls, sentir el vent glaçat a la cara i les mans, i tornar a casa amb una sensació especial, d’estar bé, d’haver-me regalat aquest petit espai, una mica de temps per mi i un munt d’imatges boniques dins la càmera.

La fotografia d’interiors també té molt d’encant, i aquest mes de gener al club fotogràfic La vuelta al mundo ens convidaven a immortalitzar històries en un dels espais més íntims de la nostra vida quotidiana, a mostrar Historias en mi cama. Com en cada nou repte sempre penso el mateix, d’aquí no en sortirà ni una fotografia, però de mica en mica m’hi vaig sentit còmode, les idees es succeeixen, i els dies i les oportunitats se’m tiren a sobre. Desitjo que us agradin.


2 comentaris:

 1. Repeteixo el que t'he dit a Fogons...m'encanten...
  "M'agrada molt el teu trevall d'aquet mes. Es una serie, es realment "histories en mi cama"... temps per ser dòna, temps per parlar amb els teus a través de l'ordinador, temps per ser mare i compartir lectura amb els nens, temps per cuidar i ejercir de màre...temps de la teva vida. Això es lo interesant d'aquets tallers, que deixem anar coses nostres a través d'un tema igual per tothom...cadasqu li dona l'aire que vol transmetre, sap o sense saber transmet.
  Molt bones fotos. Per mi; les millors, el vestit, la càmara, la màniga amb el portatil... i tots tres llegint."

  ResponElimina
 2. Es genial en la que sostiene el libro del revés, por cierto ese libro estaría en mis manos en lugar de en la de mis chicos ¿complejo de Peter Pan? no creo jeje
  Un besote!!!

  ResponElimina