dijous, 6 de juny de 2013

Posant imatges a les paraules

A la blogosfera la vida passa molt ràpid, les vides s’entrecreuen a velocitat vertiginosa, on tot pot arribar a semblar massa intens. No deixa de ser, però, la nostra vida en modus virtual, on s’hi comparteixen vivències i emocions, on s’hi estableixen vincles i lligams.

A mesura del pas del temps, sense cap objectiu ni intenció, amb les paraules compartides anem entrant a la vida dels altres, retalls de les nostres vides que anem desgranant per conèixe’ns una mica millor, paraules a les que hi posem imatges dins la nostra ment, sense haver-nos vist mai, paraules que ens delaten, ens descobreixen i ens fan una mica més propers.


Le petitchat rose celebra el seu tercer aniversari, i la Nee ens ha convidat a celebrar-ho amb ella tot participant en el concurs que ha organitzat. Cal fer una fotografia que ens recordi Le petit chat rose, i diumenge passat, mentre posava en aigua un ram de margarites blanques que havia recollir una estona abans en un dels marges del meu camí, va ser quan vaig posar imatge a les paraules de Le petit chat rose.

Moltes felicitats, bonica, continua així! Desitjo que t’agradi!

3 comentaris:

 1. Quines paraules mes boniques.. estàs molt poética darrerament...tambè es maco el poema per la Nee, segur que li encantará.
  La foto es preciosa, plena de sensibilitat!!!!

  ResponElimina
 2. Es una belleza, transmite paz, serenidad...eso que tú sabes dar siempre, un abrazo hermosa ;)

  ResponElimina
 3. per mi 3 anys es la data clau on es demostra que un bloc està realment consolidat

  ResponElimina