diumenge, 8 de desembre de 2013

Fermesa


Avui les circumstàncies em porten a fer reflexions que potser són més típiques de cap d’any, ara que s’acosta, però la ment m’hi porta, un dia et lleves amb la necessitat d’escriure-ho sobre el paper i ho fas, així, amb la nuesa que sempre ha caracteritzat el meu cor, fort i fràgil a l’hora.

Ha sigut un any emocionalment complicat, pels meus fills, per mi,  però tot allò que hem construït amb els anys ens ha mantingut ferms, no hem perdut la felicitat que sentim a l’estar junts, el creure en el camí que anem fent. Però un dia aquesta fermesa, aquesta força que sento de tirar endavant amb tot i més s’enfonsa al meu voltant, sentiments que estaven adormits afloren, ferides creure tancades es tornen a obrir, llàgrimes, angoixes, calidesa, amor, rialles,... tot un seguit de sentiments que no he sabut gestionar, com una bomba de rellotgeria que esclata dins teu en el moment més inesperat. Però un dia el passes amb amics que fa anys que et coneixen, vint o més, n’he perdut el compte, un dia que ets sents en pau, quan s’acaba i vas a dormir encara en sents les converses, les sensacions, i l’endemà, quan et lleves, sents que dins teu quelcom ha canviat, com si durant aquella nit d’hores de son, que com per art de màgia havien desaparegut, hagués fet un camí, que em fa sentir més serena, sense pors i angoixes, feliç del viscut i conegut, i convençuda que en aquesta vida sempre t’arrepenteixes més del que deixes de fer que del que fas. Em costa expressar el que sento, perquè durant aquest últim mes m’he vist superar moltes pors i angoixes, i com a persona i com a dona sento que he crescut infinitament.

Jo voldria donar les gràcies a tots aquells que us he sentit amb meu costat, sigui de la forma que sigui, he notat la vostra calidesa i això m’ha emplenat, m’ha fet feliç! Gràcies!!!

{traducción al castellano} 

Firmeza

Hoy las circunstancias me llevan a hacer reflexiones que puede que sean más típicas de fin de año, ahora que se acerca, pero la mente me lleva a ello, un día te despiertas con la necesidad de escribirlo sobre el papel y lo haces, así, con la desnudez que siempre ha caracterizado mi corazón, fuerte y frágil a la vez.

Ha sido un año emocionalmente complicado, para mis hijos, para mí, pero todo aquello que hemos construido con los años nos ha mantenido firmes, no hemos perdido la felicidad que sentimos al estar juntos, el creer en el camino que vamos haciendo. Pero un día esta firmeza, esta fuerza que siento de tirar hacia adelante con todo y más se hunde a mi alrededor, sentimientos que estaban dormidos resurgen, heridas creer cerradas se vuelven a abrir, lágrimas, angustias, calidez, amor, sonrisas,… todo un seguido de sentimientos que no he sabido gestionar, como una bomba de relojería que estalla dentro de ti en el momento más inesperado. Pero un día lo pasas con amigos que hace años que te conocen, veinte o más, ya he perdido la cuenta, un día que te sientes en paz, cuando se termina y vas a dormir aun sientes las conversaciones, las sensaciones, y al día siguiente, cuando te levantas, sientes que dentro de ti algo ha cambiado, como si durante aquella noche de horas de sueño, que por arte de magia habían desaparecido, hubiera hecho un camino, que me hace sentir más serena, sin miedos y angustias, feliz de lo vivido y convencida que en esta vida siempre te arrepientes más de lo que dejas de hacer que de lo que haces. Me cuesta expresar lo que siento, porqué durante este último mes me he visto superar muchos miedos y angustias, y como persona y mujer siento que he crecido enormemente.

Yo quería dar las gracias a todos aquellos que os he sentido a mi lado, sea de la forma que sea, he notado vuestra calidez y esto me ha llenado, me ha hecho feliz. Gracias!!!

7 comentaris:

 1. Eres una valiente. Ya te lo he dicho más veces.
  Has hecho un camino terriblemente duro y solo ahora, desde la desnudez, debes mirar hacia dentro y descubrir lo que no has querido ver últimamente: que eres una gran mujer y una gran madre; que rebosas serenidad y belleza infinita y que los que estamos a tu alrededor somos unos privilegiados por poder compartir un pedacito de tu mundo. Un besazo enorme.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Me encanta este comentario, y me ahorra las palabras, porque pienso lo mismo :)

   Elimina
 2. Una entrada molt valenta.
  Endavant i ànims.
  Ptnts
  Dolça

  ResponElimina
 3. M'agraden molt les teves composicions jugant amb el contrallum.
  Una abraçada Gemma i bona setmana

  ResponElimina
 4. Quina sorpresa !!!!!! la fotografia és genial.... no només ets valenta sinó que també ets una persona amb sentiments i pensaments que t'endinsa en un flux que et remou.
  Amb el teu escrit em fa sentir orgullosa de ser dona. Tot i que no ens coneixem m'has recordat moments i experiències molt properes i per sort superades. Gràcies per compartir-les.

  ResponElimina
 5. Cuando la vi deje un comentario, pero por medio del móvil, y veo que se perdió, vuelvo a decirte que la calidez que transmites, que cada momento que has pasado nos cuenta una historia de ti, de tu fortaleza, pero sobre todo de esa ternura que vibra en ti y que siempre es calma. Un abrazo enorme relleno de cariño, eres un regalo.

  Un abrazo enorme.

  ResponElimina
 6. T'he dit mai que m'encanta com escrius? La foto és preciosa, una imatge que il·lustra perfectament aquest sentiment de resiliència...
  petonets

  ResponElimina